Peppen

Förresten kommer Lizzie Dee till stan på onsdag. Egentligen skulle vi se Håkan Hellström men eftersom han är en douche bag som gått och skaffat bebis så har han ställt in. Vilket i och för sig känns okej för mig eftersom jag inte skulle vilja bli av  med min Håkan-oskuld sittandes i Uppsala Konsert & Kongress, utan helst... Well, dansandes?

Ingen idé att gråta över spilld mjölk dock, så det blir helt enkelt andra saker att göra - klassfest på onsdag och Härkensexan på fredag! Kommer att bli kul, det känner jag på mig!

Nu ska jag däremot vara duktig och ta tag i lite utskick och plugg, och sen blir det den inte alltför lockande diskhögen i köket. Vad gör man inte för att kunna baka kanelbullar?

Kommentarer
Postat av: Lizzy Dee herself

Du borde ha en spark i röven för att inte berättat att du flyttat hit! AAAAARGH! Ska se om jag har nån på lager till på onsdag ;P Annars; jag ser fram emot det :D

2008-10-16 @ 20:08:00
URL: http://www.pyttesyster.com/blog
Postat av: Storebror

Håkan Hellström är dessutom en douche bag som vill ha pengar för att komma upp till uppsala och bli bjuden på middag av göteborgs nation...

2008-10-17 @ 12:05:34
URL: http://tjernqvists.blogg.se/
Postat av: Hanna

Lizzy Dee: Min rumpa väntar på sitt rättmätiga straff!



Storebror: Haha, det är bäst att håller tyst om sånt när Lizzy Dee är i krokarna, hon har sysslat med kampsport!

2008-10-18 @ 10:02:30
URL: http://soisyourface.blogg.se/
Postat av: Lizzy Dee herself

Raauuur! Den ska få vad den tål! haha.



Jaa, din storebror får passa sig.. jag är en riktig kung-fu panda! (inte för att jag sysslas med kung-fu, men kampsport som kampsport :P)

2008-10-18 @ 23:35:48
URL: http://www.pyttesyster.com/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0